fbpx

Om oss

Vår historia

När jag växte upp boxades jag inte alltid i ringen. Jag hamnade ofta i slagsmål på gatan. Den 21 april 2007 var dagen då jag för sista gången i mitt liv hamnade i ett slagsmål.

Under slagsmålet slog jag handen rakt igenom en glasruta, för att försöka slå en person på andra sidan. Istället för att glaset gick sönder drogs det åt runt min underarm när jag drog  den tillbaka.

Jag skar upp en artär och förlorade enorma mängder blod. I ilfart tog en vän mig till sjukhuset, då det inte fanns tid till att vänta på en ambulans. Doktorn sade senare att jag var 60 sekunder från att förblöda och dö.

Då jag var vid min lägsta punkt i livet, var det min familj och mina vänner som gav mig styrka och känslan av att jag är viktig och kan göra skillnad. Så när jag kom hem från sjukhuset bestämde jag mig för att hjälpa människor, på samma sätt som jag hade blivit hjälpt.

Jag startade min karriär som personlig tränare. Ungefär en månad efter olyckan, när min arm fortfarande var i mitella, ringde en klient som ville att jag skulle hjälpa henne med träningen.

“Min tidigare PT hackade alltid på mig. Hans metod för att motivera sina klienter bestod av att jämföra dem med varandra.

Han kunde tex säga “ Kan du bara göra sex armhävningar, alla andra jag tränar kan göra minst 10”.

Min reaktion var att “jag skulle aldrig göra så”. Den enkla reaktionen startade en filosofi att “alltid bara jämföra dig själv mot dig själv”

Vi började träna tillsammans och så fort jag inte behövde ha armen i mitellan, tog jag med mina boxhandskar och mittsar till träningen.

I slutet av träningspasset sa hon “det här är så roligt, att jag måste ta med en kompis nästa gång”.

Hon tog med en kompis, som tog med en kompis, som tog med en kusin och inom kort var vi en grupp med 12 st kvinnor.

Helt plötsligt var det inte träning längre, det var en livsstil.

Det som startade med 2 personer har sedan dess växt till att i dagsläget finnas på 30 platser i USA, 20 platser i Sverige, Norge och Saudi Arabien.

Garret Garrels

Vår vision

– Reveal the champion from within each other
– Be the best fitness community
– Reinvent group exercise

Vårt koncept bygger på idén att vi alla har en champion (mästare) inom oss. Vi tror på att ledarskap över sig själv handlar om att du aldrig ska jämföra dig med andra, utan bli den bästa versionen av dig själv. Glädje, kamratskap och personlig utveckling genomsyrar vårt koncept.

Glädje

Träning ska vara kul. PGB är något som du vill göra, istället för något som du måste göra.

Du kan leva livet som du älskar och älska det livet som du lever.

Gemenskap & motivation

I PGB, är du omgiven av uppmuntrande, inspirerande och likasinnade, som motiverar varandra. Gemenskapen kommer garanterat att växa sig stark i gruppen under terminen.

Målsättning & Personlig utveckling

Förutom den enorma boxningstekniska utvecklingen som du kommer att få länkar PGB samman vikten av glädje och motivation med personlig utveckling. Vårt graderingssystem motiverar dig att uppnå din personliga utveckling likväl som dina uppsatta träningsmål.  

Träffa Teamet

Joakim Grönqvist

Jacob Axdorph

Mikaela Axdorph