fbpx

Till hösten får fler tjejer chans att lära sig boxas

 In Aktuellt

Till hösten har vi fyra nya anläggningar klara att sprida boxningsglädje till alla tjejer som vill lära sig boxas och utvecklas i en härlig gemenskap med kommande vänner.

De nya anläggningarna är Motionsform i Örebro, Corpus i Kinna, Mälarö träningsverk på Ekerö i Stockholm och Hälsostudion i Båstad.

Vi ser fram emot en spännande höst och vi hoppas vi kommer se dig på någon av prova på passen på någon av de nya eller befintliga anläggningarna. Om ni vill börja följa de nya klubbarna på social medier är de.

Facebook: Pink Gloves Boxing Båstad, Instagram: pgbbastad
Facebook: Pink Gloves Boxing Örebro, Instagram: pgborebro
Facebook: Pink gloves boxing Kinna, Instagram: pgbkinna
Facebook: Pink Gloves Boxing Ekerö: Instagram: pgbekero

 

Recent Posts
Showing 6 comments
 • Isabel
  Reply

  Skulle gärna vilja lära mig boxning men de ligger lite långt bort. Jag bor i Sollentuna (Rotebro) och skulle vilja hitta någonting lite närmare, har ni tänkt på att öppna upp fler ställen nära sollentuna? Det skulle vara fantastiskt! Jag känner många som gärna skulle börja träna. Som en tjej gillar jag idén av pink gloves boxning för det känns roligare att vara med fler tjejer inte bara en massa stora män som det offta brukar vara på ”vanliga” boxnings klubber.

  • Joakim Grönqvist
   Reply

   Hej!

   Vad roligt att du gillar vårt koncept,
   Vi har kontakt med flertalet klubbar i och runt Stockholm. Men för att hjälpa oss på traven lite, hör gärna av dig till ditt gym och fråga om de vill ta i PGB. Om du inte kan åka till någon av våra klubbar.

  • Joakim Grönqvist
   Reply

   Hej!

   Vad glad jag blir av din text. Kommer kika upp detta under hösten, så håll utkik på sidan.

 • Linda
  Reply

  Hej!
  Skulle vilja veta lite mer om eran träning.
  Vad kostar det?
  Får min dotter träna?
  Med vänlig hälsning, Linda

  • Joakim Grönqvist
   Reply

   Hej!

   Vad vill du veta? Och vart bor ni någonstans?
   PGB är boxning för tjejer, där man tränar tillsammans två dagar i veckan a 60 min i 15 veckor. Det som skiljer oss från vanlig boxning är att det inte är någon kroppskontakt.

   Kan inte svara på om din dotter kan vara med då jag inte vet hur gammal hon är? Men vi har som rekommendation att man ska gå på högstadiet.

  • Joakim Grönqvist
   Reply

   Hej!

   Då priser varierar mellan anläggningarna kan jag inte svara på den frågan. Hur gammal är din dotter? Vi har som rekommenderad ålder att man ska gå på högstadiet. Vissa anläggningar har även ungdomsgrupper.

Leave a Comment