Börja träna

Pink Gloves Boxing kräver inga som helst förkunskaper. Träningen utgår från där du är och från dina förutsättningar och mål. Varje termin tränar du två dagar i veckan i 15 veckor. Sammanlagt 30 träningspass á 60 minuter fulla av träningsglädje och personlig utveckling i en positiv och inspirerande gemenskap.

Pink Gloves Boxing är uppbyggt ungefär på samma sätt som i skolan. Under den första terminen (T1) lär vi oss grunderna i boxningstekniken och sätter gradvis ihop olika slag och rörelser till kombinationer. De efterföljande terminerna finslipar vi på tekniken, lär oss nya mer komplexa rörelser och övar in fler och längre kombinationer.

Varje termin avslutas med en gradering där du som medlem får testa dina gränser och uppleva den utveckling som dina ansträngningar under terminen har lett fram till.

Alla är välkomna att träna Pink Gloves Boxing, avsett om man är medlem på anläggningen eller inte. Som medlem på anläggningen tränar du PGB till ett rabatterat pris. Du kan välja att betala kursavgiften kontant, med faktura eller via autogiro.

Är du intresserad av att börja träna med oss? Skicka oss ett mail så kontaktar vi dig »